Bijna 9 maanden

28 mei 2011

Blog

Zolang is het alweer geleden dat ik gevraagd werd door iemand van de organisatie van VESTROCK plaats te nemen in de organisatie van VESTROCK. Vooraf heb ik veel informatie gekregen, heb ik tig vragen gesteld en antwoorden gekregen over het muziekfestival en heb ik thuis ook overlegd of het haalbaar zou zijn om plaats te nemen in de organisatie van een festival als VESTROCK. Na alle voors en tegens goed afgewogen te hebben, en met in gedachten de geweldige dag die ik vorig jaar als bezoeker op VESTROCK had, heb ik besloten: ja, ik doe het!

De tijd is echt voorbij gevlogen! En wat hebben we als team samen veel gedaan in die tijd. Vooraf had ik nooit kunnen bedenken wat er allemaal te regelen zou moeten worden voor zo’n muziekfestival. Daarom heb ik de eerste paar maanden vooral als ‘absorberen’ en ‘stilte voor de storm’ ervaren. En nu… nu vind ik dat ik mijn draai gevonden heb. Mijn job heb ik vooraf zeker niet onderschat, het is gewoon écht heel veel werk.

Met een superenthousiast team hebben we ontzettend veel werk verzet. Denk hierbij natuurlijk aan bands boeken, maar ook bijvoorbeeld aan vergunningen aanvragen, de gehele infra voor het terrein uitwerken, veiligheid, horeca regelen, vrijwilligers coördineren en zoeken naar geld in de vorm van cash, natura en subsidies. Gelukkig treffen we heel veel enthousiaste mensen, zowel binnen als buiten de regio, die VESTROCK een warm hart toedragen.

Vergeet ook niet de VESTROCKRally op Koninginnenacht waar, gekozen uit 273 inzendingen, uiteindelijk 5 bands hebben gespeeld. De winnaar mag VESTROCK openen op 4 juni!

Er staat een geweldig festival op stapel op het eiland in de buitenvest in Hulst. Er is niet alleen muziek op 2 podia en in de silent disco, maar er zijn ook verschillende kunstenaars aanwezig. Duurzaamheid heeft een prominente plaats en experts zijn te vinden in de VESTROCK University. Echt trots ben ik op wat 3.500 bezoekers kunnen zien en beleven op 4 juni. Kijk vooral even op www.vestrock.nl en wil je erbij zijn, zorg dan snel dat je een kaartje hebt… want op is écht op.

PS: had je al begrepen dat ik het écht heel tof vind om dit festival mee te mogen organiseren?

Afbeeldingen in eigen beheer en MarkNeelemansFotografie.
© Margo Hermans, mei 2011
, ,

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Bijna 9 maanden”

  1. Ellie Schmitz Zegt:

    Oh, wat leuk geschreven, Margo! Je enthousiasme is zeker voelbaar! Leuk ook dat je geniet van wat jullie als team hebben bewerkstelligd….en nog natuurlijk!

    Geliked door 1 persoon