Ineens klinkt het: “Mamaaaa”

24 september 2012

Blog

Eind van de dag. Zoonlief kijkt nog even naar ‘zijn’ programma op de televisie. Ik doe wat klusjes in de keuken. Een luide schreeuw klinkt vanuit de kamer, gevolgd door “mamaaaa”. Hij is bijna in tranen. Ik geschrokken. Blijkt er een onderdeel van een BeyBlade om zijn ringvinger te zitten en dat kan er niet meer vanaf.

Zoonlief is in paniek en vraagt “moet je het ringetje van mijn vinger zagen, mama?”. Eigenlijk moet ik wel een beetje lachen, maar ik houd me in. Rustig pak ik de fles afwasmiddel van het aanrecht en wrijf ik zijn vinger royaal in met dat spul. Even een beetje zachtjes proberen draaien met het ringetje en voilà, de klus is geklaard.

Geweldig om de blije, maar o zo verbaasde, blik van zoonlief te zien! En daarna volgt: “Ik ga het nooit meer doen, mama. Je bent de allerliefste mama van de hele wereld”.

Mijn dag kan niet meer stuk!

Ineens klinkt het

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Ineens klinkt het: “Mamaaaa””

  1. Nino Tilburgs Zegt:

    Geweldig

    Geliked door 1 persoon