In de wolken

2 juli 2014

Blog

Druk! Dat was ik vooral de laatste maanden. De weken in mei en begin juni waren extreem. Lopen? Dat schoot er, ondanks dat ik het nodig heb, helaas nogal eens bij in.

Sinds drie weken heb ik gewoon weer wat meer tijd. Ik keek er naar uit weer heerlijk door de polders te kunnen lopen. Viel dat tegen de eerste paar keer. Een lege batterij, zowel fysiek als mentaal. Ook had ik een duidelijke pijnklacht. Mijn overbelaste onderbeen gaf me het signaal dat ik  aan rust toe was.

Helemaal niet lopen, dat vond ik geen optie. Ik krijg immers energie van lopen. Dan maar korte afstandjes. Iedere keer voorzichtig. Elke keer een beetje verder. Ik was ondertussen het vertrouwen kwijt dat ik verder zou kunnen dan een klein rondje. Tot vandaag!

Ik had toegezegd aan te sluiten bij een loopgroep. Zij hadden het plan een grote ronde te doen. Groot als in veertien kilometer! Veel twijfel, nadenken en toch besloten om mee te lopen. Want in een groep is het altijd makkelijker dan alleen.

Samen met zes andere dames liep ik vandaag in de zon door de Zeeuwse polders. Door een natuurgebied en over een schelpenpad waar ik nog nooit was geweest. Onderweg even gewandeld, en veel gepraat. Dat praten heeft ervoor gezorgd dat ik vrij eenvoudig dertienenhalve kilometer heb gelopen vandaag. Ik ben blij!

Blij met het resultaat! In de wolken met het resultaat!

20140702 In de wolken

, ,

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Reacties zijn gesloten.