Vakantiedrukte

14 juli 2014

Publicatie

Uit Nieuwsbrief ‘Minerva’ | Netwerk voor Directiesecretaresses in Zeeuws-Vlaanderen | juli 2014

Ken je dat? Vakantie komt eraan. Je verheugt je enorm. Alleen de stapel werk wordt niet kleiner. Ook werk je jezelf een slag in de rondte om vooral vóór te werken. Met een gevoel van ‘het is niet af’ verlaat je het kantoor.

De afwezigheidsassistent staat aan. Wat zegt die van jou? De tekst in de mijne komt er in de basis op neer dat men even moet wachten tot ik weer terug ben. Bij dringende zaken, die niet kunnen wachten tot ik er weer ben, kan men zich wenden tot een collega.

Heerlijk uitgerust kom je na de vakantie weer op kantoor. Hoe lang houdt jij het vakantiegevoel vast wanneer je weer aan het werk bent? Binnen een dag, maximaal twee dagen, ben ik het al wel weer kwijt.

Het goeie nieuws? Ik werk graag, vind het bedrijf leuk en heb toffe collega’s!

20140714 Vakantiedrukte blog Minerva publicatie

Afbeelding bij column gevonden via Google.
© Margo Hermans, 2014
,

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Reacties zijn gesloten.