Zomervakantie is…

2 augustus 2014

Beknopt

Zomervakantie is

wakker worden,

naar buiten kijken

en zien dat je ook vandaag

weer de dag kunt doorbrengen

op teenslippers.

20140802 Zomervakantie is

,

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

5 reacties op “Zomervakantie is…”

 1. caroela Zegt:

  Heerlijk!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. MichielZiet Zegt:

  Bij toeval kom ik eigenlijk je gedicht/kattebel tegen. Inwendig moest ik grinniken en even twijfelde ik of ik zou reageren of niet, maar het toeval wil, is dat mijn volgende verhaal op mijn blog over teenslippers gaat. Mijn haat liefde verhouding met ze.
  Dus door jouw like bij mijn zes woorden, kwam ik hier bij de teenslippers.

  Overigens: Je schrijven roept het zomerse gevoel nog steeds op. 🙂

  Geliked door 1 persoon

Trackbacks/Pingbacks

 1. Staycation | Margo Hermans - 20 augustus 2014

  […] het begin van onze vakantie schreef ik: “Zomervakantie is wakker worden, naar buiten kijken en zien dat je ook vandaag weer de dag kunt doorb…”. Die teenslippers, dat is niet altijd gelukt. Gelukkig zijn er wel veel […]

  Like

 2. Zomer | Margo Hermans - 26 juni 2015

  […] Dit ‘verhaal in zes woorden’ sluit mooi aan bij de beknopte tekst die ik in de zomer van 2014 schreef: ‘Zomervakantie is…‘. […]

  Geliked door 1 persoon