Een gezicht erbij

10 oktober 2014

Publicatie

Uit Nieuwsbrief ‘Minerva’ | Netwerk voor Directiesecretaresses in Zeeuws-Vlaanderen | oktober 2014 

Offline netwerken

Donderdag zagen we elkaar weer. De leden van het Zeeuws-Vlaams Netwerk voor Directiesecretaresses ‘Minerva’ . Zo’n vier keer per jaar hebben we een bijeenkomst. Altijd ergens anders. Iedere keer weer interessant.

Ik parkeer mijn auto en zie gelijk bekenden. In de zaal staat iedereen gemoedelijk met elkaar te praten. Kopje thee, kopje koffie, iets lekkers erbij en we gaan zitten. We krijgen uitleg over het bedrijf en een rondleiding volgt. Erg leuk om op deze manier bedrijven in de regio te leren kennen.

En weet je wat zo fijn is? Bij de namen van de secretaresse van bedrijven uit het Zeeuws-Vlaamse heb je nu ook een gezicht. Je kent elkaar en dat werkt gemakkelijker. Vorige week moest ik, op verzoek van mijn baas, iets regelen met de secretaresse van een nieuwe directeur hier in de regio. Ik wist de naam van zijn secretaresse niet. Ik e-mailde een secretaresse binnen hetzelfde bedrijf, vroeg wie ik moest benaderen en wat haar contactgegevens zijn. Binnen vijf minuten had ik antwoord.

Diezelfde avond hadden we een bijeenkomst van Minerva. Ook de desbetreffende secretaresse was aanwezig. We spraken even over het hoe en wat rondom de afspraak. De dag erna een bevestigend mailtje en het was geregeld.

Lijntjes tussen ons als secretaresses zijn door het netwerk korter geworden. Ons werk is hierdoor directer en een stukje eenvoudiger. Fijn om elkaar te kennen!

Minerva, Een gezicht erbij, Offline netwerken

Afbeelding bij column gevonden via Google.
© Margo Hermans, 2014
,

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

2 reacties op “Een gezicht erbij”

  1. Maret Zegt:

    Ben ik het absoluut mee eens. Vond het ook zeer geslaagd toen wij [van hetzelfde bedrijf dan nog wel] elkaar een dag getroffen hebben gecombineerd met leuke workshop, maar ook secretaressedag 2013 waar ik bij aanwezig was, vond ik een groot succes.

    Geliked door 1 persoon