In levende lijve!

19 november 2014

Blog

Een blog schrijven doe ik graag; lezen ook. Laverend tussen alle blogs stuitte ik een paar maanden geleden op het blog ‘About My So Called Life!’. Beetje lezend en bladerend kwam ik tot de ontdekking dat ik de schrijfster ken van zien. Verder dan een vriendelijk knikje ‘hallo’ waren we nooit gekomen.

Ik voegde haar blog toe aan mijn favorietenlijst; al gauw werd ze ook echt één van mijn favorieten. Zij – Eveline – schrijft korte snelle teksten, met regelmaat over het reilen en zeilen van haar gezin. Haar schrijfsels hebben vaak een komische noot.

Ook zij ontdekte in mij, haar nieuwe volgster, een bekende en begon mij te volgen. Elkaars verhalen lezend, die vaak slechts op vijftien kilometer afstand van elkaar gebeuren, zorgt geregeld voor een teken van herkenning.

Na het ontdekken van elkaars blogs, kwamen we elkaar nooit meer tegen. Tot vandaag! Zij haalde haar kinderen op bij de dagopvang; ik mijn zoon op bij de naschoolse opvang. En daar bij de ingang riep ze ineens “hé, eindelijk zien we elkaar!”. Beiden hadden we niet meer dan een enkel minuutje tijd. Het was slechts een kort gesprekje. Maar erg leuk om elkaar nu in levende lijve gezien te hebben. Tot de volgende keer!

20141119 About my so called life

Beeld via About My So Called Life!
© Margo Hermans, november 2014
,

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

5 reacties op “In levende lijve!”

 1. Ellie Schmitz Zegt:

  Leuke blog, Margo. ‘Van woorden in een blog naar echt zien’, dat lijkt mij heel bijzonder, vooral op een moment dat je het niet verwacht!

  Geliked door 1 persoon

 2. MissEvelineGirl Zegt:

  Leuk stuk Margo! En ik vond het ook erg leuk om jou (eindelijk weer eens) in levende lijve te zien. Toch ineens heel anders dan anders, wanneer je dagelijks bij elkaar komt lezen =). Da’s aan de niet-blogger of de geen-blog-lezers nauwelijks uit te leggen denk ik ;-).

  Tot snel weer!

  Groetjes, Eveline

  Geliked door 1 persoon

 3. Thomas Pannenkoek Zegt:

  Een sportief en bezig bijtje ben je, blijkbaar! Bovendien gezegend met een leuke schrijfstijl. Wat wil een mens nog meer?

  Like