Antwerpen, Lombardia

14 januari 2015

Eten & drinken, Wereldbol

Doel van de tweede dag in het nieuwe jaar was haar personal shopper zijn. Afspreken op de carpoolplaats en samen in de auto naar ‘P&R’ bij Frederik van Eeden. Met de metro onder De Schelde door en uitstappen bij de halte onder Groenplaats. Net als altijd arriveerden we in de stad voor openingstijd van de winkels. Wat is Antwerpen dan nog heerlijk rustig!

Recent had zij een erg leuk eethuisje ontdekt: Lombardia. Voor de klok van tien uur zaten we er aan de groene thee. Eerste indruk: ik ben op vakantie! En dat vind ik een hele prettige eerste indruk.

Lombardia is een vegetarisch restaurantje. Zowel voor ontbijt, lunch als (een vroeg) diner kun je er terecht. Maar je kunt er, net als ons, ook heen gaan om enkel wat te drinken. Ze zijn open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Of je gaat er heen speciaal voor de ‘Ginger Love Tea’: de gemberthee van Antwerpen. “Ginger Love Tea is een goddelijke mix van citrusvruchten, gember en kruiden. Deze Belgische hot-drink heeft een heerlijk schuimlaag en is cafeïnevrij”, volgens de website van GingerLove. Zowel de website van GingerLove, als van Lombardia, zijn leuk om even te bekijken.

Ben je in Antwerpen, ga even naar Lombardia!

Lombardia ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Lombardenvest 78, 2000 Antwerpen, België

Afbeeldingen in eigen beheer, via Google en Lombardia.
© Margo Hermans, januari 2015
, , , , , , ,

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

6 reacties op “Antwerpen, Lombardia”

 1. Annet Doens Zegt:

  🙂 ))))) X

  Geliked door 1 persoon

 2. Zo simpel is dan geluk Zegt:

  Het ziet er gezellig uit! 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Rob Alberts Zegt:

  De thee wil ik weleens uit proberen.

  Zachte avondgroet,

  Geliked door 1 persoon