Buste in blauw

31 juli 2015

School

Eerder schreef ik in ‘met mijn paletmes‘ over het ‘teken- en schilderatelier voor amateurkunstenaars’ waar ik deel van uitmaak bij Toonbeeld en mijn manier van werken. Normaliter werk ik met acryl op doek, maar graag probeer ik ook iets anders. 

Eind 2014 zag ik een ‘buste’, gemaakt van etalagepopmateriaal, staan bij Depot J&J. Ik wist gelijk dat ik daar mee aan de slag wilde tijdens mijn avonden in het atelier.

In eerste instantie heb ik overlegd met de begeleidende docent wat de basis moest zijn. Na haar advies heb ik de buste eerst licht geschuurd en daarna heb ik twee keer grondverf aangebracht. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met acrylverf. Het resultaat zie je hieronder.

Titel van het werk: Buste in blauw
Materiaal: Acryl op kunststof, gemengde technieken

Afbeeldingen in eigen beheer.
© Margo Hermans, juli 2015
, , , , , ,

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

8 reacties op “Buste in blauw”

 1. Patty Zegt:

  Mooi zeg !

  Geliked door 1 persoon

 2. Morgaine Zegt:

  Wauw die is prachtig geworden!

  X

  Geliked door 1 persoon

 3. Ellie Schmitz Zegt:

  Wat leuk dat je weer wat van je werk laat zien, Margo. Mooi geworden!

  Geliked door 1 persoon

 4. Jaixy Zegt:

  Mooi!!!

  Geliked door 1 persoon