Goeie hamburger

2 maart 2016

Blog, Eten & drinken, Wereldbol

Zaterdag scheen de winterzon heerlijk. Genieten was het langs de lijn van het voetbalveld met de warmte van de zon op mijn gezicht. Rond de klok van half 1 liepen we naar de auto. Onze keeper had honger na de wedstrijd! En wij als supporters ook. 

Ergens gaan lunchen op zaterdag. Wat een luxe dat we daar dit weekend tijd voor hadden. De uitwedstrijd was in Hulst; een prima plek voor een lunch in een leuk restaurantje. Onze zoon mocht kiezen en zo belandden we bij Drinck- en eetery Babbels.

Best al even geleden was het dat we bij Drinck- en eetery Babbels geweest waren. Ik was verrast door het vernieuwde interieur: echt van deze tijd! Ik houd wel van die sfeer en inrichting.

Ook de menkaart was voor mij nieuw: rustig opgebouwd en uitnodigend om te lezen. Mijn oog viel gelijk op de ‘hamburger van Zeeuws rund met kropsla, gebakken ui, spek, boerenkaas van Murre en ketchup met gerookte peper van de Ketchupfabriek in Graauw’. Het water liep me bijna in de mond!

Onze lunch werd geserveerd op een assortiment van wit met blauwe borden. Mijn hamburger van 170 (!!) gram lag op een warm knapperig Turks broodje. Alle ingrediënten, zoals genoemd op de menukaart, vond ik terug op en onder de hamburger. Al gauw besloot ik mijn bestek te laten voor wat het was en het broodje hamburger uit het vuistje te eten!

Voor een goeie hamburger, durf ik jou best naar Drinck- en eetery Babbels te verwijzen. ♥ ♥ ♥ ♥

Beeldmateriaal in eigen beheer en via Drinck- en eetery Babbels.
© Margo Hermans, maart 2016
, , , , , , ,

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

13 reacties op “Goeie hamburger”

 1. kliefje Zegt:

  Lekker!
  Alhoewel er niets gaan boven een huisgemaakte hamburger. Doen wij zo eens per maand denk ik. Alle ingrediënten op tafel zetten en ‘m zelf opbouwen. Zó lekker.

  Geliked door 1 persoon

 2. Geert de Brabander Zegt:

  Smakelijk, Margo. 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Myriam Zegt:

  Hulst, love it 🙂

  Geliked door 1 persoon

 4. Jaixy Zegt:

  Ziet er gezellig en lekker uit!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Sabine Zegt:

  Ziet er goed uit! Nu ben ik vegetariër, maar hier in Bogotá bij de Hamburgería hebben ze ook vegetarische hamburgers. Best lekker op zijn tijd 🙂

  Geliked door 1 persoon

 6. Bomma Zegt:

  Het kan je maar gesmaakt hebben. Maak hier af en toe zelf mijn broodje hamburger met lekker veel groentjes en wat dressing met een stukje kip- of kalkoenfilet. Smaakt altijd.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tiffany Remijn Zegt:

  I must admit I’m skeptical when it comes to an awesome hamburger. I can’t wait to try one ….. I will let you know if it compares to the great American cheese burger! It sounds amazing!

  Geliked door 1 persoon