Als moeder en dochter

11 mei 2016

Blog

Moederdag begon heerlijk. Gewekt worden door mijn zoon, een extra dikke kus krijgen voor Moederdag en daarna met zijn handen voor mijn ogen door het huis geleid worden. Op weg naar de verrassing.

De verrassing stond buiten. Beide mannen, zoonlief en z’n papa, hadden gezorgd voor een lekker ontbijt en de tafel buiten op het terras gedekt. Nooit eerder was het op Moederdag warm genoeg om buiten in het zonnetje te ontbijten. Heerlijk op het gemakje! Genieten van koffie, fruit en wat er nog op tafel stond.

Natuurlijk was er een cadeautje. En het fijne samenzijn, buiten in de zon, maakte de ochtend compleet. Zoonlief zich bewust van het feit dat er altijd veel voor hem gezorgd wordt en dat op Moederdag een extraatje door hem voor mij op z’n plaats was. Zo fijn om eventjes niks te doen!

En wat is het dan mooi om op Moederdag ook naar je eigen mama te kunnen gaan. Deze Moederdag ben ik me zo bewust van het feit dat ik in mijn handjes mag knijpen mijn mama een zoen te kunnen geven. Haar hand te kunnen vasthouden en naar haar gezicht te kunnen kijken wanneer ze haar cadeautje openmaakt. Een foto – gemaakt twee weken geleden – van papa, mij en haarzelf. Mama haar warme glimlach bij het zien van de ingelijste foto deed me zo goed! ♥

Beeldmateriaal in eigen beheer.
© Margo Hermans, mei 2016
, , ,

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

22 reacties op “Als moeder en dochter”

 1. shivatje Zegt:

  Zoiets koester je in je hartje.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

 2. @matroosbeek Zegt:

  Ontroerend mooi.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ellie Schmitz Zegt:

  Een ‘warme’ dag….om te koesteren 😊

  Geliked door 1 persoon

 4. Patty Zegt:

  Wat fijn dat je zo hebt kunnen genieten! En ik blijf duimen, dat je volgend jaar jouw moeder weer kan zoenen 😉

  Geliked door 1 persoon

 5. egoecho Zegt:

  Warm in alle opzichten 🙂

  Geliked door 1 persoon

 6. MichielZiet Zegt:

  Wat mooi!
  Hier ben ik met junior naar pa en ma gegaan. Mooi weer, zoonlief in de grote tuin spelen, moeder blij…dat noem ik gelukkig. 🙂

  Geliked door 1 persoon

 7. Regenboogvlinder Zegt:

  Heerlijke herinnering dan aan deze mooie moederdag.
  Voor mij dubbelop want ik was nog jarig ook 😉

  Geliked door 1 persoon

 8. marleen hermans Zegt:

  dit jaar een zeer bijzondere moederdag. Het is ook een hele mooie foto. Blijf nog lang genieten van elkaar

  Geliked door 1 persoon

 9. marleen hermans Zegt:

  Maryse was er wel, en Milou was voor een bruiloft in Polen.
  Toch gezellig samen ontbeten, natuurlijk met een cadeautje. Verschillende meelproducten, voor koekjes, cake en brood van de molenaar in Zevenaar. Dat is echt lekker

  Geliked door 1 persoon

 10. Morgaine Zegt:

  ❤ ❤ ❤

  Geliked door 1 persoon

 11. Bomma Zegt:

  Mooi dat je zo genoten hebt met moederdag. Hier was het onze oudste kleinzoon die mij met Moederdag heeft verrast. Voor de rest blijf ik hopen dat het ooit nog weer goed komt.

  Geliked door 1 persoon