Moe

26 oktober 2016

Blog

Terugkijkend naar het archief op mijn blog, zie ik dat ik vanaf maart 2014 met grote regelmaat schrijf. Sowieso schrijf ik wekelijks een column. En soms ook een extra artikel. Bij het starten van mijn blog, stelde ik mezelf de vraag of ik met regelmaat zou kunnen schrijven: 

Een goed lopend verhaal, daar ligt mijn uitdaging voor dit blog. Kan ik een goed lopend verhaal schrijven, zonder dat het werkgerelateerd is? Lukt het me om met regelmaat te schrijven? En heb ik voldoende inspiratie? De enige manier om daar achter te komen is door te doen!

Ondertussen kan ik volmondig ‘ja’ zeggen op de vraag of ik voldoende inspiratie heb… Behalve nu. Wat links en rechts kijken op internet, op Facebook en bij blogs van anderen, zorgt er niet voor dat ik een onderwerp kan bedenken, waarover ik vandaag zo’n 300 woorden kan schrijven…

Want over mijn weekend wil ik niet schrijven. Ja, het was leuk! Zeker het feestje van zaterdagavond waar The Bright optrad. En natuurlijk vind ik het geweldig dat ik tijdens dit feestje gedanst heb met mijn papa. Echt een koestermomentje! Maar om nu over dit feestje nog meer te schrijven? Nee, dat vind ik niet gepast.
En over mijn mama wil ik op dit moment ook niet in detail treden. Het is allemaal al lastig genoeg, de periode waar zij nu doorheen gaat.
Natuurlijk deel ik ook niet het recept van de drie appeltaarten die ik zaterdag gebakken heb. Het is een familierecept van Oma Annie. Haar recept geef ik niet prijs op het wereldwijde web. Trouwens dit is geen kookblog!

Mijn hoofd is gewoon moe van het volle, gezellige, maar drukke weekend. En ook van alle zorgen in de weken ervoor. Ik denk dat ik daarom niets kan schrijven. Me niet kan concentreren. Ik moet slapen, niet schrijven…

margohermans margo hermans schrijven blog

Beeldmateriaal in eigen beheer.
© Margo Hermans, oktober 2016
, , , , ,

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

16 reacties op “Moe”

 1. Johnny Zegt:

  Even een stukje hardlopen langs de Westerschelde of door het Bos 😀
  Zo heerlijk ff alleen met de natuur.

  Geliked door 2 people

 2. shivatje Zegt:

  Zoals johnny het al schreef maak je hoofd leeg met een toertje hardlopen. En ga dan nadien de rust in het bos opzoeken.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

 3. schepjessuiker Zegt:

  Jezelf al de rust geven die je nodig hebt!

  Geliked door 2 people

 4. Ellie Schmitz Zegt:

  Naar je lichaam luisteren, Margo! Rust uit! Je fans blijven wel om te lezen en je hebt al bewezen dat je de blog in stand kunt houden.

  Geliked door 1 persoon

 5. marleen hermans Zegt:

  Margo, al zit je hoofd vol, je hebt toch weer mooie dingen geschreven. En koester zeker het moment dat je met je papa hebt gedanst. Hij heeft altijd graag gedanst.
  En sterkte met je mama.

  Geliked door 1 persoon

 6. Matroos Beek Zegt:

  Neen, het lukt niet altijd. En dat hoeft ook niet. Geef er maar aan toe. Ik wens het beste voor je mama.

  Geliked door 1 persoon

 7. Patty Zegt:

  Ja verdorie! Kom ik ‘langs’ en geen super verhaal over weer een fantastisch doel behaald, maar moet ik lezen dat je ook menselijk bent. Hoe gemeen!
  hihi…Rust lekker uit lief mens!
  XxX

  Geliked door 1 persoon

 8. Zo simpel is dan geluk Zegt:

  En zo heb je toch weer een blog vol geschreven! 🙂 Ben je inmiddels weer een beetje bijgekomen?

  Geliked door 1 persoon