Ontbijten in Nootdorp

28 december 2016

Blog, Overnachten

Tweede Kerstdag vierden we bij familie onder de rook van Amsterdam. De dag erna stond klussen bij mijn cadeaudochter, de dochter van mijn lief, op het programma. Rekening houdend met de reistijden van thuis naar de beider woonplaatsen, was het logisch om deze keer te overnachten in een hotel. Van der Valk in Nootdorp was de plek waar we sliepen.

Inchecken in het hotel deden we op tweede Kerstdag vroeg in de middag; wat een ruime familiekamer! Tijd om even iets te drinken en rond te kijken namen we niet. We reden gelijk door naar mijn schoonfamilie. Daar stond de overheerlijke appeltaart van oma Annie al klaar. Een kopje thee was gauw gemaakt.

Pas laat ’s nachts arriveerden we terug in het hotel. ’s Morgens werden we alle drie uitgerust wakker in de familiekamer; heerlijk geslapen hadden we! Ondanks dat we nog vrij vol zaten van het diner op tweede Kerstdag, hadden we wel zin om naar het ontbijtbuffet te gaan.

Het buffet was uitgebreid! Wat een keuze. Koffie, thee, fruitsappen en smoothies. Brood om zelf boterhammen van te snijden, harde en zachte broodjes, croissants, zoete broodjes en glutenvrije varianten. Vleeswaren, kazen, vis en ei in allerlei variaties. Zuivel, granen, noten en fruit. Een goede bodem om een hele dag te klussen!

Beeldmateriaal in eigen beheer en via Van der Valk Hotel.
© Margo Hermans, december 2016
, , , , , ,

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

10 reacties op “Ontbijten in Nootdorp”

 1. Ellie Schmitz Zegt:

  Deze tijd is er voor jullie een van ‘samen met familie’. Genieten van elkaar, een helpende hand uitsteken en ‘en passant’ verwennerij in een hotel. Volgens mij ‘top-dagen’, Margo!

  Geliked door 1 persoon

 2. kliefje Zegt:

  Ik heb daar regelmatig nascholingen. Kom er graag, want het eten en de koffie zijn prima 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. marleen hermans Zegt:

  volgende week wordt er begonnen met opknappen van de drie slaapkamers . Badkamer, kamer en w.c. en andere klussen zijn na 9 weken klaar. Je mag ook hier overnachten , zeker als de kamers klaar zijn hoor. Al zal het ontbijt niet zo uitgebreid zijn, als bij van d Valk, Want dat is erg luxe.

  Geliked door 1 persoon

 4. wakkersgedichten Zegt:

  Ontbijten in Nootdorp
  doe jij gelukkig
  aan een tafel
  zittend op een stoel of kruk
  Menig vogeltje
  moet pinda’s eten
  hangend
  aan een draad

  Geliked door 1 persoon

 5. fitmetlien Zegt:

  Wauw, ziet er wel echt een goed ontbijtje uit! Ik ben echt gek op zoveel keuze: van alles wat om te proeven 😀

  Geliked door 1 persoon