Geportretteerd door Muchable

9 januari 2017

Beknopt, Kleur, Samenwerking

Tekenen en schilderen waren tot een paar jaar geleden mijn creatieve uiting. Wegens tijdgebrek heb ik mijn tijdsbesteding aan deze hobby voor onbepaalde tijd onderbroken.

Zowel tekenen, als schilderen, hebben nog steeds mijn interesse en via Instagram volg ik een aantal creatievelingen. Eén van hen is de Groningse Romy. Ik volg haar via haar eigen website www.muchable.nl en via haar account muchablenl op Instagram.

Begin dit jaar plaatste Romy via haar account bij Instagram een ‘oproep’ om te reageren wanneer je het leuk zou vinden, als zij een portrait van je zou maken. Het leek me zeker leuk en ik reageerde. Ik beloofde haar een stukje op mijn website, wanneer zij een portrait van me zou maken.

Et voilà, hier het resultaat. Dank je wel Romy!

Beeldmateriaal via Muchable website & Instagram.

© Margo Hermans, januari 2017
, ,

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

12 reacties op “Geportretteerd door Muchable”

 1. Ellie Schmitz Zegt:

  Wat ontzettend leuk zie je eruit, Margo en wat ontzettend leuk gemaakt door Romy! Mooie samenwerking ook!

  Geliked door 1 persoon

 2. Marion Driessen Zegt:

  Heel erg leuk, Margo! 😀

  Geliked door 1 persoon

 3. Matroos Beek Zegt:

  Heel leuk en mooi gedaan!

  Geliked door 1 persoon

 4. egoecho Zegt:

  Ha, leuk zeg! 🙂

  Geliked door 1 persoon

 5. Romy Zegt:

  Wat heb je er een leuk stukje van gemaakt zeg! En graag gedaan! ❤

  Geliked door 1 persoon

 6. My happy kitchen Zegt:

  Wat super leuk gedaan!

  Geliked door 1 persoon