Misselijk

8 februari 2017

Blog

Ziek, zwak en misselijk… Dat is hoe ik me voel vandaag. Ik kan nergens anders aan denken en dus ergens anders over schrijven is geen optie. 

Het weekend was in de basis tekort. Veel tekort. Graag had ik willen schrijven over onze zaterdagmiddag bij Oesterput 14 in Yerseke. Daar hadden we een heerlijke lunch. Samen met vrienden genoten we allemaal van lekkers dat de zee te bieden heeft. Maar om met een misselijk gevoel te schrijven over erg lekker eten… Nee dat is geen optie.

Zondag was ik met drie dames bij Hamman Royal in Antwerpen. Ook al zo’n leuke belevenis om over te schrijven. Ik lette goed op bij alle onderdelen van de behandeling, zodat ik er hier precies over zou kunnen vertellen. Maar nee, hoe ik me nu voel gaat ook dat niet lukken.

Als je vaker bij me leest dan weet je dat ik geen teksten vooruit schrijf, maar telkens een actueel artikel plaats. Schrijven over misselijk zijn, de innige relatie vannacht met het toilet en een emmer… Schrijven over alleen maar slapen, slapen en slapen. En op kousenvoeten door het huis schuifelen. Nee, dat is niet tof om te lezen. Ik hoop dat dit moment van verzwakking van korte duur zal zijn!

Beeldmateriaal in eigen beheer.
© Margo Hermans, februari 2017
,

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Reacties zijn gesloten.